Μοσχαράκι τας κεμπάπ

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι (προτιμότερο κιλότο)
1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 1 ποτήρι πολτό ντομάτας
1 κουταλιά πελτέ
1⁄2 φλυτζάνι λάδι ή μισό-μισό με βούτυρο Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Ρίγανη

Διαδικασία
Καθαρίζετε το κρέας από λίπη και πέτσες και το κόβετε σε μέγεθος μπουκιάς. Το πλένετε και το βάζετε στην κατσαρόλα· το ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά και τότε προσθέτετε το κρεμμύδι και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Όταν είναι στεγνό βάζετε το λάδι με το βούτυρο και συνεχίζετε το ανακάτεμα για 1’-2’ οπότε προσθέτετε και την πιπεριά. Συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσει ελαφρά το κρέας αλλά προσεκτικά για να μην μαυρίσει το κρεμ- μύδι και η πιπεριά.
Αλατίζετε ελάχιστα και βάζετε πιπέρι και μοσχοκάρυδο σύμφωνα με το γούστο σας. Ρίχνετε τον πολτό της ντομάτας και τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό. Βάζετε και λίγο νεράκι (ή σπιτικό ζωμό, αν έχετε) και το αφήνετε να μαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Ελέγχετε το αλάτι και τα αρώματα για να προσθέσετε όσο χρειάζεται και βάζετε τη ρίγανη
Πρέπει να μείνει με τη σάλτσα του.
Το σερβίρετε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.

Μοσχαράκι τας κεμπάπ Μοσχαράκι τας κεμπάπ