Φορμάκια σε φύλλο

Υλικά
Λεπτά φύλλα*
Βούτυρο για το άλειμμα
1 φλυτζάνι σταφίδες ξανθές
1⁄2 φλυτζάνι σταφίδες μαύρες
11⁄2 φλυτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα
Κανέλα, γαρίφαλο και όποιο μπαχαρικό σας αρέσει λ.χ. μοσχοκάρυδο, κίμινο, καρδάμωμο Ζάχαρη άχνη για την επιφάνεια
*Σε κάθε φορμάκι θα στρώσετε 3-4 κομμάτια φύλλου για να μην είναι πολύ λεπτό και σχιστεί.

Διαδικασία
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φορμάκια της κρέμας καραμελέ ή άλλα μιας χρήσης που υπάρχουν στο εμπόριο.
Κόβετε τα φύλλα σε κομμάτια τόσο μεγάλα όσο να καλύπτουν το φορμάκι και να περισσεύουν λίγο. Βουτυρώνετε ένα-ένα τα κομμάτια και στρώνετε μ’ αυτά τα φορμάκια. Τα γεμίζετε με το μείγμα που έχετε φτιάξει ανακατεύοντας σταφίδες, καρύδια και μπαχαρικά. Γυρίζετε λίγες από τις μύτες των φύλλων να καλύψετε τη γέμιση για να μην ξεραθεί στο ψήσιμο ενώ αφήνετε τα υπόλοιπα να περισσεύουν για ομορφιά.
Τα βάζετε σε ταψάκι και τα αφήνετε στον φούρνο στους 200°C μέχρι να ροδίσει το φύλλο. Όταν κρυώσουν αρκετά κοσκινίζετε από πάνω ζάχαρη άχνη.